• Aanbieding!
  • 35% opslaan

KBTR x STEEN x UF '5YA': 1 van 4

€ 35,72
€ 54,95
35% opslaan
Inclusief belasting
ANNIVERSARY EDITION 1 van 4

KBTR x STEEN x UF '5 YEAR ANNIVERSARY': 1 van 4

Wij zijn jarig! Je kunt natuurlijk je verjaardag op 1 dag vieren, maar wij gaan heel het jaar op z'n kop zetten met wel 4 x een SPECIAL EDITION item! Ter ere van de Utca's Finest 5 year anniversary hebben onze Utrechtse helden, STEEN & KBTR samen met Utca's Finest weer een klassieker ontworpen. 5 jaar geleden nog niet zo bekend in Utrecht, maar nu een begrip. Het U'tje, ditmaal een hele sleeve! 

1 van 4
Juist, dit jaar brengen we niet één, maar vier SPECIAL EDITION items uit. Zorg dat je ze allemaal hebt! Deze zijn voor in de collectie!

MAAT
  • LARGE
  • XL
Aantal

3 LUIK INFO

GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Of kies GRATIS afhalen in onze shop

14 DAGEN RETOURTIJD

14 DAGEN RETOURTIJD

Niet goed = geld terug garantie

KLANTENSERVICE

KLANTENSERVICE

Mail of chat met ons!

KBTR x STEEN x UF '5 YEAR ANNIVERSARY': 1 van 4

Wij zijn jarig! Je kunt natuurlijk je verjaardag op 1 dag vieren, maar wij gaan heel het jaar op z'n kop zetten met wel 4 x een SPECIAL EDITION item! Ter ere van de Utca's Finest 5 year anniversary hebben onze Utrechtse helden, STEEN & KBTR samen met Utca's Finest weer een klassieker ontworpen. 5 jaar geleden nog niet zo bekend in Utrecht, maar nu een begrip. Het U'tje, ditmaal een hele sleeve! 

1 van 4
Juist, dit jaar brengen we niet één, maar vier SPECIAL EDITION items uit. Zorg dat je ze allemaal hebt! Deze zijn voor in de collectie!

KBTR x STEEN x UF '5YA': 1 van 4

Je bent misschien ook geïnteresseerd in